Kausi 2020-2021

Kylmää kyytiä ilmeisesti, ainakin tuloksesta päätellen.
Tulos kertoo vaan että stokella oli 4 paikkaa ja niistä teki maalit. Ainakin ite tykkäsin kattoo Leeds junnujen pallonliikutteluu, vaikka maaleja eivät tehneet. Jos meillä olisi ollu yksikin toppari, niin ehkä jonkun maalin ois voinut saada estettyä. Tais kk pelata topparin paikalla, vierellään pakit, joiden vahvuudet on enemmän hyökkäyssuuntaan😄
 
Valioliigajoukkueet ovat periaatteessa valmiita auttamaan EFL - liigoja mutta suht kovin ehdoin. Yksi tälläinen suuntautuisi Championshiin että jos korona keskeyttäisi sarjan, niin kukaan ei putoaisi. Saas nähdä miten otetaan vastaan? Ei varmaan niellä tuollaisena.
 
Hienosti on kausi alkanut. 6/9p, eikä Anfieldiltäkään ryöstö kaukana ollut. Liverpool on kyllä ihan suvereeni tälläkin kaudella tällä menolla. Mutta näillä recordeilla LUFC on hyvä kakkonen . Näillä otteilla Chämppärit kutsuvat ensi vuonna. (Toivottavasti kun sinne päästään, ei saatuja fyrkkia törsätä samaan malliin kuin 2000-luvun alussa..)

Bamford ja Costa ovat melkoisia tykkejä ja maalivahtipelikin Sheffieldiä vastaan oli ihan huikeaa.

Seuraava peli Cityä vastaan ratkaisee syksyn kurssia tästä eteenpäin. Jos siitä tulee voitto niin taivas on auki. Mahdollisuuksia on.
 
Huikeita visioita edellä. Kaikin mokomin saisi toteutua, mutta wanhana inhorealistina pitäisin pikemminkin sarjapaikan varmistamista todennäköisempänä.
Seura tekee kyllä hienoja tulevaisuuden lupausten hankintoja, joten europeleihin pääsy voisi tuonnempana toteutuakin. EL Locon seuraajankin suhteen pitäisi onnistua, jossain vaiheessa tuokin asia ajankohtainen.

Sarjan alku ollut tosiaan lupaava ja rosterikin leventynyt, nauttikaamme!
 
Huikeita visioita edellä. Kaikin mokomin saisi toteutua, mutta wanhana inhorealistina pitäisin pikemminkin sarjapaikan varmistamista todennäköisempänä.

Anoppini sanoi ettei pessimisti pety.

Vsanha inhorealisti minäkin ja minulle riittää sarjapaikan säiyttäminen.
Toivottavasti ratkeaa mahdollisimman aikkaisessa vaiheessa.

Positiivista on, että joukkuetta vahvistetaan ja nuoria on tulossa!

MOT
 
Leeds are close to finalising a deal for Bayern Munich midfielder Michael Cuisance.

The player could undergo a medical later today.

Tämmöistä siis kertoo skysports
 
Tulee Bielsalle vaikea valinta ens peliin vaihtopelaajien sunteen🤔itelleni ainakin aiheuttaa päänvaivaa, että ketä sieltä viitsii karsia pois😬Pablo, Harrison ja Raphinha tulossa takaisin/mukaan joukkoihin, niin kolme sieltä tippuu, mutta ketkä? Itse en haluaisi Struijkia tai Povedaa tiputtaa, koska ovat esiintyneet hyvin aina, kun pelaamaan ovat päässeet. Mutta 3 CB tä on Struijkin edellä, 3 LM/RM Povedan edessä ja Robertsin uskoisin menevän Bielsan kirjoissa Shackletonin edelle, joten🤷‍♂️
Oma penkkini olisi Caprile, Llorente, Alioski, Shackleton, Poveda, Raphinha ja Rodrigo. Alioskin rankkaan vielä Davisin edelle, Struijk harmillisesti tippuisi pois ja Roberts kaipaa heräämistä ja pirusti hommia, jotta olisi valmis pelaamaan.
Mikä olisi sun vaihtopenkki?
 
Koko vaihtopenkkiä en pysty esittämään, mutta Alioski näyttää olevan Bielsan supersub.
Joten Alioski sieltä löytyy.
Ellei sitten ole avauksessa, jota tosin epäilen.
 
Minä puolestaan heitän, että Raphinha ei ole vielä edes penkillä. Eikä välttämättä vielä seuraavassakaan. Mutta sitten vasta vaikeaa alkaa ollakin ennustaa penkkikokoonpanoa, olettaen tietysti, ettei uusia loukkaantumisia tule. Ja puhumattakaan, jos vielä kotimaan sisämarkkinoilta hankitaan se puuttuva "Pablo 2.0" tai "Cuisance 1.1", miten sen nyt sitten haluaakaan muotoilla...
 
Melkoinen määrä pelattuja A-maaotteluita Leedsin miehillä tällä viikolla: Espanjan joukkueessa kaksi, sitten Saksa, Englanti, Skotlanti, Wales, P-Irlanti, Puola ja Makedonia.
 
Llorentella ja Cooperilla sitten loukkaantumiset🤨prkl sentään. Toivottavasti ei vaivaa pitkään ja, jopa la olisivat pelikunnossa.
 
Llorentella ja Cooperilla sitten loukkaantumiset🤨prkl sentään. Toivottavasti ei vaivaa pitkään ja, jopa la olisivat pelikunnossa.

Ja vaikka Lauantaina ei vielä olisi kunnossa niin viimeistään Maanantaina jolloin peli Wolvesia vastaan.. 😁
 
Onneksi meillä on Strujk.
Lisäksi täytyy myös osaltani hehkuttaa Kochia. Todellinen löytö ja ollut todella hyvä!
 
Llorente varmuudella sivussa, arvio n. 3 viikkoa. Cooperin arvio n. 2 viikkoa, joten todennäköisesti myös sivussa, mutta toivonkipinää pidetään yllä vielä.
 
Tänne taitaa nämä U23-asiat kuulua.

Facessa silmiini osui äsken video ja teksti

U23 LIVE: #LUFC vs Lukeminen

Hieman ensin nikottelin, mutta heikolla englannin taidollani toki Reading on lukeminen ;-)
Face yrittää näköjään suomentaa kaiken.
 
Back
Top