Kausi 2020-2021

Bussche91

Member
Kylmää kyytiä ilmeisesti, ainakin tuloksesta päätellen.
Tulos kertoo vaan että stokella oli 4 paikkaa ja niistä teki maalit. Ainakin ite tykkäsin kattoo Leeds junnujen pallonliikutteluu, vaikka maaleja eivät tehneet. Jos meillä olisi ollu yksikin toppari, niin ehkä jonkun maalin ois voinut saada estettyä. Tais kk pelata topparin paikalla, vierellään pakit, joiden vahvuudet on enemmän hyökkäyssuuntaan😄
 

smithnjones

Active member
Valioliigajoukkueet ovat periaatteessa valmiita auttamaan EFL - liigoja mutta suht kovin ehdoin. Yksi tälläinen suuntautuisi Championshiin että jos korona keskeyttäisi sarjan, niin kukaan ei putoaisi. Saas nähdä miten otetaan vastaan? Ei varmaan niellä tuollaisena.
 

David Harvey

New member
Hienosti on kausi alkanut. 6/9p, eikä Anfieldiltäkään ryöstö kaukana ollut. Liverpool on kyllä ihan suvereeni tälläkin kaudella tällä menolla. Mutta näillä recordeilla LUFC on hyvä kakkonen . Näillä otteilla Chämppärit kutsuvat ensi vuonna. (Toivottavasti kun sinne päästään, ei saatuja fyrkkia törsätä samaan malliin kuin 2000-luvun alussa..)

Bamford ja Costa ovat melkoisia tykkejä ja maalivahtipelikin Sheffieldiä vastaan oli ihan huikeaa.

Seuraava peli Cityä vastaan ratkaisee syksyn kurssia tästä eteenpäin. Jos siitä tulee voitto niin taivas on auki. Mahdollisuuksia on.
 

Mel Sterland

New member
Huikeita visioita edellä. Kaikin mokomin saisi toteutua, mutta wanhana inhorealistina pitäisin pikemminkin sarjapaikan varmistamista todennäköisempänä.
Seura tekee kyllä hienoja tulevaisuuden lupausten hankintoja, joten europeleihin pääsy voisi tuonnempana toteutuakin. EL Locon seuraajankin suhteen pitäisi onnistua, jossain vaiheessa tuokin asia ajankohtainen.

Sarjan alku ollut tosiaan lupaava ja rosterikin leventynyt, nauttikaamme!
 
Top