Kausi 2020-2021

Bielsaball

Member
Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin että Struijkille ei käynyt mitään vaan selvitään säikähdyksellä. Muuten menee pakka liian sekaisin puolustuksen ja myös keskikentän osalta korkealennossa olevaa Aston Villaa vastaan.
 

Bussche91

Member
Ryan Edmondson eilen ensimmäintä kertaa Aberdeenin avauksessa ja heti kovat tehot. 2 maalia ja 1 maalisyöttö 4-2 voitossa. Alustavasti lainapesti kestää vuoden loppuun, joten jos onnistumisia tulee lisää, niin voisi olla kova vahvistus kevätkaudeksi.
 

Bielsaball

Member
Tasan viikon päästä seuraava kova tulikoitos Leicesteriä vastaan. Eilisen Arsenal-Leicester pelin perusteella tulee todella mielenkiintoinen peli.

Wolvesin tavoin erittäin hyvin valmennettu,teknisesti taitava ja nopeisiin suunnanmuutoksiin kykenevä joukkue. Kaiken kukkuraksi vielä todennäköisesti täyden 90 minuutin pelikunnossa oleva Jamie Vardy, niin hyvin vaikea iltapuhde tiedossa.
 

Joke

Moderator
Blades hävisi ManCitylle ja Clarets on häviämässä Tselskille.
Onko niin, että on jo nyt muodostunut kolmen (neljän?) heittopussin kasti?
 

smithnjones

Active member
Blades hävisi ManCitylle ja Clarets on häviämässä Tselskille.
Onko niin, että on jo nyt muodostunut kolmen (neljän?) heittopussin kasti?
Kyllä. Ovat niin heikkoja etten usko meidän enää putoamiseen. Tosin uskon Bladesin nousevan tuolta. Ovat kohdanneet lähinnä kovia joukkueita eivätkä ole romahtaneet niissä. Voitto tuo varmaan tsemppiä ja uuden nousun niille.
 

smithnjones

Active member
Saas nähdä mitä tulossa case Hernandezin tiimoilta. Bielsaa pommitettiin kysymyksillä Pablon pelaamattomuudesta, mutta hämärästi vastasi vain että Hernandez oli pelikuntoinen mutta hän valitsi sellaiset 18 pelaajaa jotka ovat kykeneviä peliin. Oisko vaan yhden pelin näpäytys vai tuleeko Janssonin tapainen stoori tästäkin.
Pablo on pyytänyt julkisesti anteeksi käyttäytymistään ja vaikka hän ei mitenkään ole säväyttänyt vielä tällä kaudella, niin hurjan loven se jättää jo tuohon valmiiksi köykäiseen keskustaan keskikentällä.
 

Bielsaball

Member
Vähemmän yllättäen juuri ennen Arsenal-peliä ”legenda” Martin Keown uskoo myös löytäneensä Graalin maljan mitä tulee Bielsaballin murtamiseen.

Teamtalk.com sivuilta löytyt kyseinen artikkeli.
 
Top