Kausi 2020-2021

Parempi yltiöpositiivinen pelitapa kuin ylivarovainen. Vähän kuin meikäläisen filosofia golfkentällä: Parempi, että putti menee pitkäksi kuin jää vajaaksi - tällöin sillä on ainakin ollut mahdollisuus poiketa reikään 😁
 
Otetaanpas lisää tilasto- ja analyysikikkailuja... Amerikkalainen alan sivusto fivethirtyeight.com antaa tällä hetkellä Leedsin putoamiselle 3%:n todennäköisyyden ja keskimääräinen kausisimulaatio ennustaa meille kauden päätteeksi 46 pistettä:


Myönnetään, sanat amerikkalainen ja jalkapallo (eurooppalainen) harvemmin sopivat yhteen, mutta olen ymmärtänyt, että tämän puljun ennustukset eivät yleensä ihan täysin metsässä ole. Tosin mahtuu joukkoon tietysti poikkeuksiakin, esimerkkinä nyt vaikkapa viime kauden Chämppärissä Hull, jolle annettiin vielä vuodenvaihteessa <1%:n putoamismahdollisuus. Vaikka totuuden nimissä, eipä tainnut maailmassa kovinkaan moni vedonlyöjä osata laittaa rahojaan likoon sen puolesta, että 39:n kerätyn pisteen lisäksi niitä tulisi Hullille koko loppukaudella enää 6 ja loppusijoitus sarjataulukon viimeinen, kun kaikki todennäköisimmät putoajat ottivat loppukaudesta muutamia odottamattomia pistepotteja.

Meilläkin on Fulham tiivistänyt huomattavasti puolustustaan ja WBA alkanut heräilemään... Brighton ja Burnley myös osoittaneet elonmerkkejä... Ei kai sentään? Vai... Seuraavaksi tappio Newcastlelle ja kierre on valmis? 😅
 
Tekonurmi Elland roadille🤔En tiedä mitä siitä ajatella, mutta voi olla kevyempi kuin normi nurmikko ja meille eduksi🤷‍♂️
 
Hybridinurmea
Nurmen piti mennä Tottenhamille, mutta suostuivat antamaan sen tänne.
 
Niin kuin jotkut irvileuat ovat jo todenneet, niin itseänikin hiukan arveluttaa tuoda tuonne Elland Roadille nurmi Lontoosta. Tietäen kuinka hyvin Leeds on pelannut Lontoossa viime vuosina...
 
Taipaleemme on puolivälissä.

Takana on 19 ottelua ja sijoitus parempi kuin osasin odottaa, koossa on 26 pistettä
Alapuolellamme on kahdeksan joukkuetta ja ensimmäiseen putoajan paikalla olevaan (Fulham) 13 pistettä.

Tämän vuoden ottelut, voitettu Newcastle-matsi mukaanluettuna, ovat olleet meiltä heikko esitys.
Siirtoikkuna on vielä auki.
Löytyiskö joku vahvistus / herättelijä.

Raphinha on löytänyt paikkansa joukkueessamme

Puolustukseen odotan Kochia, mutta kestääkö toipuminen liian kauan?
Joku puhui maaliskuusta?

Arvelin kauden alussa, että 40 pistettä riittää Valioliigassa säilymiseen. Toki Blades on ollut (ManU otteluun asti ;-) ) pisteautomaatti, mutta jos otamme lopuista otteluista 4 voittoa, niin pistemäärämme on 42. Uskoisin riittävä.

Joka tapauksessa tulee mielenkiintoinen kevät!

Edit: Kyllä minulle kelpaavat useammat voitot ja korkeampi sijoitus sarjataulukossa, mutta tyytyväinen olen sarjassa säilymiseenkin!
Edit2: Laskinpa nuo pisteet ja ottelut väärin, mutta Leicester-ottelun ja esityksen jälkeen ei haittaa ;-)
 
Last edited:
Kyllähän se sarjapaikan säilyttäminen meille pieni mestaruus on, ei tällä ryhmällä voi enempää vaatia.
Ilmeisesti siirtoikkunasta on turha mitään sateentekijää odotella, kuulemma rakennellaan joukkuetta maltilla, ei rahalla..
Paras uutinen olisi tietysti mr Bielsan vuoden jatkosopimus, uskoisin että Bielsan valmennukseen pääsy houkuttelisi uusia pelaajia.
Joku Warnock tms. tuskin pelimiehiä houkuttelee joukkueeseen muulla kuin kovalla palkalla.
Valitettavasti tätä tilannetta joudutaan varmaan jännittämään kauden loppuun asti, Bielsahan ei sopimusta tee ennen kuin kausi on päätöksessä.
 
Ymmärrän hyvin, ettei tämän siirtoikkunan aikana uusia miehiä tule. Kesällä käytettiin kuitenkin todella paljon rahaa.
 
Olihan Bamfordilta ihan huikea peli tänään. Kaksi namupassia ja järkyttävän hieno viimeistely vasurilla yläkulmaan. Maajoukkue kutsuu. Muutenkin tosi hyvää peliä. Leicester ei ollut millään osa-alueella parempi tänään. Ansaittu voitto.
 
Rako ensimmäiseen putoajaan (Fulham) venyi viiteentoista pisteeseen.
Vielä paremmalla maalierolla

Jokohan uskaltaisi sanoa, että säilymme! ;-)
 
Poveda ilmeisesti pyöräytti nilkan ja jouduttiin auttamaan kentän laidalle u23 pelissä. Oli aika tuskasen näköinen. Eipä taida olla mukana keskiviikkona.
 
Back
Top