LUFC-artikkelit yms.

[highlight]Piiri pieni pyörii.[/highlight]  Leedsin kohtalon toki tunnemme. Syöksykierre Euroopan kentiltä alasarjoihin. Tottenhamille ja Newcastlelle oireet näyttävät samaa kohtaloa. Hieman epäilyttää millaisen kuplan Nigerialaiset "liikemiehet" saavat Wisen kanssa aikaan. Kyseinen seurahan on myynnissä, joten mitäpä jos Kenny bats ostaisi sen ja jättäisi LU:n rauhassa nousemaan takaisin omalle tasolleen.
http://articles.squarefootball.net/squarefootball/2008/09/newcastle-and-s.html
 
Mirror uutisoi Maccan "yllättävästä" lausunnosta, että LU:n tavoite nousta suoraan pykälää ylemmäksi ja lopullisen tavoitteena on valioliiga. http://www.mirror.co.uk/sport/football/2008/10/11/the-only-way-is-up-for-mac-115875-20793005/

Onneksi LU:n entisten pelaajien ja valmentajien virallinen vanhainkoti Toon sentään tuottaa uutisia.  Joku tuntematon edullinen koalakarhujen ja kenguruiden edustaja Viduka saattaa olla syrjässä jopa puolivuotta. Tony Jimenez lähti etsimään parempia uusien pelaajien metsästysmaita. Sekä yllättäen rehdit reippaat nigerialaiset eivät vielä ole ostaneet seuraa, vaan siitä harkitaan uutta kanalaa (KFC) suurseuroille, kuten LU.
 
Back
Top