LUFC-artikkelit yms.

Täytyy ottaa kaikki irti tästä mediamyllytyksestä  :D

Tämä on ehkä toistaiseksi parasta mitä on tullut eteen:

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...ter-United-0-Leeds-United-1-match-report.html

leeds_1552404c.jpg

 
Eipä ole viime aikoina Hesarissakaan usein näin erästä seuraa suitsutettu.
[QUOTE 0]
Sunnuntaina maailman vanhimmassa (pelattu kaudesta 1871–72) jalkapalloturnauksessa nähtiin nimittäin yksi sen suurimmista yllätyksistä Leedsin voittaessa 1–0.
[/QUOTE]
[QUOTE 0]
Tällä kaudella Ykkösliigaa johtavan Leedsin on peli-ilme on muistuttanut entisaikojen menestysvuosia, mutta silti seuran pirteys manchesteriläisiä vastaan yllätti.
19. minuutilla Jonathan Howson nosti 50-metrisen syötön Jermaine Beckfordille, joka oli hukata pelivälineen, mutta sai sen lopulta tyrkättyä ManU-vahti Tomasz Kuszczakin ohi maaliin.
[/QUOTE]
[QUOTE 0]
Vieraiden johto oli tuplaantua useasti. Luciano Becchio tuhri avopaikan Howsonin keskityksestä kaksi minuuttia voitto-osuman jälkeen. Robert Snodgrass täräytti toisella jaksolla vapaapotkun ylärimaan. Wayne Rooney oli tasoittaa 24. minuutilla, mutta Jason Crowe siivosi pallon maaliviivalta.
[/QUOTE]

http://www.hs.fi/urheilu/jalkapallo...t+heiltä+tuollaista+suoritusta/1135251876966
 
Manchester United manager was unhappy with the amount of added time that was given by referee Chris Foy though.

"The referee gave five minutes of injury time and that's an insult to the game, to the players out there," he added.

Juu, samaa mieltä ollaan täälläkin... ;)

 
Kehtasikin Sir Alex kitistä lisäminuuteista, kun heidän topparinsa olisi ehdottomasti pitänyt ajaa suihkuun viimeistään toisen puoliajan alussa.
 
Ville Lyytikäinen: Kovakuntoiset jatkoon FA-Cupissa
Veikkausliigassa FC Jokereita ja FC Hämeenlinnaa valmentanut Ville Lyytikäinen on Unibetin jalkapalloasiantuntija.  Lyytikäinen uskoo, että Chelsea, Everton ja Leeds jatkavat FA-Cupissa.
Leeds kaatoi jo vieraissa Manchester Unitedin ja Tottenham hävisi keskiviikkona Liverpoolissa. Pelimies uskoo Leeds-hurmoksen jatkuvan ja satsaa sopivasti tasapeliin sunnuntain iloksi.
24.1 Tottenham – Leeds X (kerroin 5.25)
 
Back
Top