Huhumylly

GentleGiant

New member

Teamtalk rumours:

Reading want to sign Leeds defender Matthew Kilgallon for £1million.

Jos Blackwell/Bates tähän sortuu, niin ei hyvältä näytä.
 

aaPee

Well-known member
Siirtoikkuna sulkeutuu torstai-iltana ja tämän jälkeen voivat pelaajat liikkua seurasta toiseen ainoastaan lainasopimuksilla.

Huhumylly pyörii taas kovilla kierroksilla ja varmaan paljon tapahtuukin seuraavien päivien aikana.

Leedsin johdon suurin toive kohdistuu Eirik Bakkeen ja hänen poistumiseensa seuran palkkalistoilta. Eirik vuodattaa Leeds Today lehdessä, että hänet yritetään savustaa ulos seurasta. En yhtään yhtään ihmettele seurajohdon toiveita näiden laskevien yleisömäärien aikana. Pelaajalle maksetaan 23.000£ viikossa ja hän viettää suurimman osan ajastaan sairastuvalla. Nykyisessä "palkkausjärjestelmässä" Bakken ansiot olisivat 5.000 punnan paikkeilla. Eli Bakke nauttii tällä hetkellä 4,5 pelaajan palkkaa.

Saa nähdä ottaako kukaan hantä riesakseen. Enpä usko, että kovin helposti onnistuu.
 

Sir_Edwin_Gray

Active member
Deadline day! Josko jotakin jännää saataisiin viriteltyä?

YEP turisee tälläistä:

Leeds United were making their final moves in the transfer market today – with Jonathon Douglas set to return to Elland Road on a permanent basis. The Blackburn midfielder was top of United's list of targets ahead of tonight's deadline, and his capture could be supplemented by a long-term defensive loan signing. Kevin Blackwell is in the market for a left-back and a second-choice goalkeeper, and the club have been working to fill both positions in time for their league game against Wolves on September 10.
 

aaPee

Well-known member
Ilmassa huhu Dominic Matteon paluusta Elland Roadille. Toisi mukavasti varmuutta vasemman pakin paikalle.
 

Joke

Moderator
Ilmassa huhu Dominic Matteon paluusta Elland Roadille. Toisi mukavasti varmuutta vasemman pakin paikalle.
Totta!
Ja jos muistan oikein, niin voisi pelata keskikentälläkin.

Tervehdin lämpimästi jos tulee!
 

Sir_Edwin_Gray

Active member
Healy oli jälleen tehokkaana Pohjois-Irlannin paidassa, näköjään se aiemmin Espanjaa vastaan tehty hattutemppu on myös herätellyt spekulaatioita (BBC):

Leeds striker David Healy is being closely watched by a number of Spanish clubs. (Daily Star)

Eipä varsinaisesti mitään uutta, kohdemaa vaan eksoottisempi tällä kertaa...


 

smithnjones

Well-known member
Toivottavasti Healysta kiinnostuneiden joukossa olisi barcelona ja real madrid niin voisi mahdollisen siirron tapahtuessa saada muutaman ylimääräisen punnan..

Samat lähteet väittävät Leedsin luopuvan Killasta tammikuussa.. reading, charlton & wigan potentiaalisina ostajina..
 

smithnjones

Well-known member
The People uutisoi sheffield u:n liityvän David Healyn tavoittelijoihin kun siirtoikkuna avautuu tammikuussa.. hinnaksi arvioitiin £4m..
 

smithnjones

Well-known member
Lehdet Briteissä huhuilevat Leedsin kiinnostuksesta koviin miehiin. John Hartson, Michael Gray, Gabriel Paletta ja Liam Ridgewell on yhdistetty loppukauden lainoiksi meille. Todennäköisesti John Hartsonin laina voisi tapahtua kun on pula hyökkääjistä yllättäen. Muut lienevät spekulaatioita parempien huhujen puutteessa.
 

Sir_Edwin_Gray

Active member
Varmaan tarvitaan täydennyksiä jos ei muuten niin paikkaamaan loukkaantumisia. Hartson houkuttelisi, mutta toisaalta kyllä arveluttaa. Terveitä hyökkääjiä on tällä hetkellä niukanlaisesti meidän ringissä, joten ehkä kuitenkin kannattaisi?

Michael Gray kelpaisi tosiaankin, mutta onkohan realistinen viritelmä? On kuitenkin ollut suht usein Blackburnin kokoonpanossa tällä kaudella. Tuo Liverpoolin argentiinalaistoppari on täysin tuntematon tapaus meikäläiselle, kuulemma kovaotteinen joten Dirty Leeds -teemaan sopisi mainiosti :p
 

Tony_YEBOAH

New member
Toivon hartaasti, että Paletta ei pue valkoista paitaa päälleen. Pelasi arsenalia vastaan liigacupin välierässä, joka näkyi Viasatilta. Uskomattoman huono, ei ole kyllä miehestä mihinkään ei ainakaan kovassa mestiksessä...
 

Joke

Moderator
Onko joku foorumilainen kaivanut lisätietoa Wisen ilmoittamasta "joku pelaaja, joka ei koskaan enää tule pelaamaan joukkueessa, vuoti lineupin ennen ottelua" ?

Edit: vuotaa-verbin imperfektin kolmannen persoonan muoto sellaiseksi ettei se muistuta aikaa ;-)

 

Bremner

Active member
Mikä lie ollut Thompsonin sivuunjäämisen syy ? Jossain mainittiin loukkaantumisesta, mutta ainakaan tuota loukkaantumisen tarkempaa laatua ei ole vielä kerrottu. Pistää hieman epäilyttämään.
 

Pretty Nang

New member
Hmm.. Thompsonin menettäminen ois kyl paha takaisku.. ite toivon et se ois se veska Stack jost en pidä alkuunkaa.. Mut jos se on Thompson ni joukkue tulee selkeest kärsii monellaki saralla.. joukkueeseen kaivattua "Creativityä" häviäisi valtavasti ja erikoistilanteet tulisi kans rajust kärsii.. ja usein just ne tilanteet ratkasee tiukat matsit..
 

Pretty Nang

New member
Pakko myös (jälleen kerran) kyseenalaistaa tämä koko tilanne.. siis Wisen alaisuudessa sattuu ja tapahtuu jatkuvaan tahtiin.. ja niinkuin oon aikasemmin sanonu, asiat on kuin amatöörin käsissä.. voisin itsekin pystyä parempaan Football Manager pelien oppien kautta  ??? Wisella ei taida olla minkäänlaista otetta valmentajan hommasta taikka itse joukkueesta.. peluuttihan hän yhtä lainapelaaja liikaa ottelussa taannoin.. peluutti 39 vuotiasta apulais valmentajaansa.. "hyökkäsi" vastustaja pelaajan kimppuun jne.
Ihan sekamelskalta vaikuttaa koko touhu Wisen kanssa..

 

Tony_YEBOAH

New member
En tiedä onko aiheesta jo keskusteltu täällä, mutta useiden englantilaisforumeiden mukaan Leeds olisi tehnyt esisopimuksen lupaavan nuoren aussipelaajan, Kristian Sarkiesin, kanssa. Häntä on tituleerattu uudeksi Kewelliksi, esimakua seuraavasta youtuben linkistä:

http://www.youtube.com/watch?v=xggZC1FhR2A

Wikipediassa seuraavat tiedot:

Kristian Sarkies (born October 25, 1986 in Melbourne, Australia) is an Australian football (soccer) player who currently plays as an attacking midfielder for the Melbourne Victory in the newly formed Hyundai A-League.

Coming out of contract at the end of February 2007 Sarkies is though to have signed a pre-contract with English Championship club Leeds United, though under fifa transfer window run he can not be registered till July 1st, Leeds are though to be looking for special treatment due to the Australian first division not being under Fifa rules as of yet.

Liverpool ollut myös kaverin perässä, mutta ei halua penkille istumaan.

 

Bremner

Active member
En ole pystynyt seuraamaan Leeds-uutisia vähään aikaan, joten nyt askarruttaa selvisikö se taannoinen 'kokoonpanon vuotaja' loppujen lopuksi, vai vieläkö sitä arvuutellaan ? Vai onko koko juttu haudattu kaikessa hiljaisuudessa ? Muutoin ei Leedsin nykytilasta voi todeta muuta kuin että menee kaiken käsityskyvyn yli miten viime kaudesta on romahdettu nyt näin alas. Pakko kai tässä on jo asennoitua siihen että vauhtia lähdetään hakemaan sarjaporrasta alempaa. Mutta edes synkällä 80-luvulla ei oltu näin pohjalla. Sarjaportaan vaihtuessa on vielä lisäksi se huono puoli että lupaavat omat junnut - jos heitä nyt alettaisiin peluuttaa nykyistä enemmän - viedään isompiin seuroihin vielä entistäkin herkemmin.
 

tc

Well-known member
Mennyt multakin ohi, että paljastuiko koskaan.
On tämä järjetön kausi. Harvoin joukkueen kapteeneja pannaan useampaa sivuun saman kauden aikana. Kertoo jotain siitä päättämättömyydestä (vai päättömyydestä :mad:) jolla Leedsiä tänään johdetaan.
 

Pretty Nang

New member
Ollaan kuulemma kiinnostuneita 35 vuotiaasta Crystal Palacen Michael Hughesista..  Ei oo miehest paljoo tietoo mut ei kyl kuulostaa kovin hyvältä ratkasulta..
 
Top