Huhumylly

smithnjones

Active member
Marcelo Bielsa’s brother, Rafael, fully expects his brother to sign a new deal at Leeds if they secure promotion to the Premier League. (TyC Sports)
 

smithnjones

Active member
Lähteiden mukaan Joe Gerhardt Wiganista on pian meidän poika. Siirtosumma seitsennumeroinen. Akatemia tai laina lienee alkuun kohtalona.
Muita huhuja: William Carvalho, Matty Longstaff ja Mitsy Batchuai mm. Tosin noiden ulosostohinnat vievät melkein koko budjetin eikä toimittajakaan ollut varma päästäisikö Cry Lampard pelureitaan Leedsiin.
Muualla: Roofe menossa Rangersiin..
 

Zidane

Member
Laitetaan vaikka tänne muutamia kuumia perunoita.

Bielsa: Odotetaan laittavan nimi paperiin ensi viikolla. Treenit alkaa keskiviikkona, joten olisi aika hullua ettei meillä ole pääkoutsia silloin. U-23 valmentaja nimeämättä, mutta siihen pestiin uumoiltu Bielsan yhtä data-analyytikkoa Diego Floresia (onkos tää jannu toiminut tulkkinakin?)

Ben White: Tarjoukset tehty 18 ja 22 miljuunaa. Ei ole kelvannut. Toisaalta myös huhutaan, että Brighton tarjonnut 2 uutta sopimusta Benille, ei ole kelvannut nekään. Siellä varmaan väännetään, että "jos olen yli 22 miljoonan arvoinen, niin se pitää näkyä palkassa myös". Ja Brightonilla toppareita riittää, joistain varmasti joutuvat luopumaan.

Jean-Kevin Augustin: Leeds ei halua, eikä Red Bull halua. Hyvässä kunnossa jannu näytti olevan kun jonkun lyhyen treenivideon näin. Huhujen mukaan lainasopimuksessa lukisi jotenkin näin: "If Leeds are promoted by the end of June, buy-out clause activates". No..nythän covidin takia ei noustu vielä tuohon mennessä. Kaikkihan tietysti ymmärtää, että tuolla tarkoitetaan kauden loppua. Mutta varmasti väännetään erinäisissä oikeusistuimissa tätä asiaa. Radrizzani todennut, että jos joudutaan ostamaan, niin ei vaikuta muiden hankintojen budjettiin.

Kiko Casilla: Tämän ympärillä ollut todella hiljaista. Ei edes hovitoimittajat tunnu tietävän yhtään missä mennään. Jos olisin Kiko, niin varmasti haluaisin pois Englannista. Luulisi, että uran jatkaminen muualla olisi kaikille paras vaihtoehto. Tämän paikalle sit joku (valioliiga)kokemusta omaava maalivahti olisi hyvä. Onko sit Meslier 1. vai 2. maalivahti jää nähtäväksi, mutta ainakin nuoren ranskiksen kehitystä varmasti auttaisi kokeneempi kollega.

U-23 joukkueeseen vaikuttaa olevan imua. (Otsikoiden mukaan) erittäin lupaavia junnuja saadaan/on jo saatu naarattua sisään. En näistä miehistä (pojista) mitään tiedä, joten en sen enempää analysoi. Joku paremmin kärryillä oleva tietysti voisi tämän tehdä, itse ainakin mielelläni lukisin akatemian puuhailuista.

Muita nimiä ei sen tarkemmin kannata analysoida, koska joka toinen argentiinalainen ja vähintään kolmasosa eurooppalaisistakin yhdistetty meille. Omalla toivelistalla olisi vasen laitapakki, sellainen joka voisi tarvittaessa tuurata Berardin poissaoloa. Vaikka Struijk tässä ehkä luontevin olisin, joka tuuraa sit myös Phillipsia. Keskikentän hyökkäysosastoon/Pablon manttelinperijäksi tullee joku näistä S. Benrahma/E. Buendia/H. Wilson/E. Eze. Oma toive jompikumpi 2:sta ensimmäisestä. Bamfordin kirittäjäksi 2. Bundesliigassa maaleja tehnyt ja nousun voittanut N. Gonzales ja Celticin Edouard olleet pisimpään huhuissa. Joitain Belgian liigan (nuoria) kavereita vilisee otsikoissa. Myös Benrahman joukkuekaveri O. Watkins mainittu.

Myyntipuolella aika hiljaista ja hyvä niin. Lainoja ulospäin odotetaan jonkun verran. Ehkä Huddersfieldiin pari jannua, kun siellä tuttu valmentajakin nyt. Casilla, ehkä Douglas?

Olikohan siinä kaikki? Vähän jo venähti tämäkin... Jos itse tykkää makustella nimiä ja ennenkaikkea klikkiotsikoita, niin sivusto: https://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Championship/Leeds+United on siihen erinomainen
 

Manaaja

New member
Lähteiden mukaan Joe Gerhardt Wiganista on pian meidän poika. Siirtosumma seitsennumeroinen. Akatemia tai laina lienee alkuun kohtalona.
Ilmeisesti kaikkein lähimpänä tällä hetkellä ollaan tosiaan Joe Gelhardtin (18) kaappaamista Wiganista. Enemmän tai vähemmän luotettavien lähteiden mukaan nimet olisivat jo paperissa ja siirto olisi enää julkistusta vaille. Sopimus lienee nelivuotinen ja siirtosumma n. £1M + lisät. Gelhardt on huippulahjakas Englannin U18-maajoukkueen hyökkääjä, jonka todellisen markkina-arvon on arvioitu olevan n. £5M luokkaa. Rahavaikeuksiin ajautunut Wigan joutunee siis tyytymään huomattavasti vähempään.

Vahva huhu on myöskin toinen 18-vuotias huippulupaus, Fulhamin oikea laitapakki Cody Drameh. Arvioitu siirtosumma £400k - £1M. Parin päivän sisään pitäisi tapahtua, jos on tapahtuakseen. Siirron toteutuessa, Drameh muodostaisi yhdessä Leif Davisin kanssa tuhovoimaisen laitapakkikaksikon, siis joskus tulevaisuudessa, tietävät uutisvälineet kertoa 🤨

Kolmantena ihmelapsena vielä Pohjois-Irlantilaisen Linfieldin 16-vuotias hyökkääjä Charlie Allen. Hänkin asiantuntijoiden mukaan yksi maailman parhaista pelaajista jahka aikuistuu. Allenia ilmeisesti huhuiltu meille jo pitkin kesää ja menneellä viikolla Linfield ehti jopa twiittaamaan hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa Leedsin paidassa, mutta kyseinen twiitti kuitenkin poistettiin vähin äänin, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi nopeasti - jonkun tarkkaavaisen fanin screenshot-sormi oli nopeampi.

Nämä eivät siis liene mitään täsmähankintoja. Sellaisista uusimpina niminä huhuissa pyörii Meslierin tueksi ja turvaksi kaavailtu ManU:n Sergio Romero, sekä Chelsean keskikenttämies Conor Callagher.
 

Manaaja

New member
Lisää nuorta talenttia pukkaa: 17-vuotias hollantilainen maalivahti Dani van den Heuvel on kieltäytynyt jatkosopimuksesta Ajaxin kanssa ja ilmoittanut jättävänsä seuran (koska useiden eri lähteiden ja medioista poimittujen vihjeiden mukaan siirtyy Leedsiin). Maalivahti olisi toki toiveissamme, mutta tiedä sitten, tarvitsemmeko me enää lisää nuoria veskareita. Vaikka sen tiedän kyllä, että Ajaxista ei liene yhtäkään huonoa junioripelaajaa koskaan tullut 😜

Mutta sitten niitä paljon kaivattuja tämän päivän pelimiehiä, ja tämä onkin mielenkiintoinen nimi: Bournemouthin 26-vuotias laituri Ryan Fraser, joka olisi saatavilla vapailla markkinoilla. Luonnollisesti kiinnostus hänestä on ollut laajaa, aina suurempia Premier-seuroja myöten, mutta Tottenhamin ja Arsenalin vetäydyttyä hiljattain kilpailusta, ovat myös meidän mahdollisuutemme napata miehen nimi sopimuspaperiin kasvaneet huomattavasti. Olisimme me ainakin paljon mielenkiintoisempi kasvuympäristö kuin esim. West Ham, Newcastle tai WBA, joiden kerrotaan olevan vahvimmin miehen kintereillä. Omasta mielestäni Fraser sopisi meille kuin nenä käteen tai hanska päähän: nopea ja väsymätön uurastaja, joka mm. pari kautta takaperin saalisti Premierin syöttöpörssissä 14 suoritusta - yhden vähemmän kuin pörssikärki, muuan Eden Hazard. Kävi miten kävi, tämän miehen seuraavasta osoitteesta ei luultavasti saada selvyyttä vielä vähään aikaan, sillä kuten sanottua, kiinnostus on suurta, ja tätä siirtoa sahataan vielä kauan.
 
Top